EUROINVEST Despre noi :: Produse :: Formular comanda :: Contact

 

Despre noi

EuroinvestS.C. EUROINVEST INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 2002 ,conducerea firmei avand o experienta de peste 20 ani in domeniul importului-exportului si distributiei materiilor prime si materialelor pentru industria metalurgica , constructoare de masini si in domeniul constructiilor civile si industriale.

Gama diversificata a produselor si profesionalismul colectivului ne-au consolidat pozitia pe piata facand din EUROINVEST INTERNATIONAL un partener cunoscut , apreciat si solicitat de un numar crescand de clienti.

Euroinvest International a implementat si mentine un sistem de management al calitatii EN ISO 9001:2000.

EUROINVEST INTERNATIONAL sprijina, dupa caz, eforturile partenerilor sai finantind activitatile de productie prin acordarea de credite, in materii prime si materiale, pe o perioada de pana la 45 de zile.

Compania noastra dispune in Bucuresti, in zona Soseaua de Centura, de un depozit dotat cu utilaje moderne de unde se livreaza din stoc materialele solicitate.

EUROINVEST INTERNATIONAL colaboreaza pe plan extern cu firme de renume din domeniu pentru care calitatea si promtitudinea serviciilor reprezinta o traditie.

Scopul nostru este deservirea partenerilor cu produsele solicitate la cel mai avantajos pret, la un nivel de maxima calitate si in timp util asigurandu-le acestora siguranta, profesionalism, competenta si disponibilitate totala.

 

Copyright EUROINVEST COMMODITIES
Webdesign IQ Media Project